skip navigation

Kort och enkelt kan även användas för utformningen av dina transport- och logistikprocesser. Oavsett om det gäller att genomföra en transport, att hitta rätt affärspartner eller om du är intresserad av digital uppdragshantering så hittar du en passande applikation i Smart Logistics System från TIMOCOM.

Fraktbörser på Internet

I dag finns det nästan bara elektroniska, webbaserade fraktbörser. Vid andra enklare system läggs gratisannonser med information om fraktuppdrag upp på Internet. Dessa portaler finansieras främst av reklam. Dessutom finns det också avgiftsbelagda webb-baserade frakt- och lastrumsbörser med betydligt fler erbjudande, bättre användarvänlighet och bättre servicenivå. Användaren får i de fallen antingen ett lösenord att logga in med eller ett användar-id. Du betalar sedan för varje inlägg eller en fast månadskostnad till programvaruleverantören.

Håll koll på vad som händer!

Anmäl dig här och få relevanta artiklar på regelbunden basis som underlättar ditt dagliga arbete och vidga din affärshorisont.

Anmälan till nyhetsbrev

Alla fält som är markerade med '*’ är obligatoriska och måste fyllas i.

Genom att skicka registreringsformuläret (Registrera dig nu) bekräftar du att du godkänner våra Dataskyddsriktlinjer.

Anmälan till nyhetsbrev:


Din personliga information (e-post, för- och efternamn) kommer användas för att skicka information till dig och kommer skickas från TIMOCOM GmbH till SC-Networks GmbH:s databas. (Domstol: Hovrätten i München, Registernummer: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2 82319 Starnberg. SC-Networks GmbH följer tysk dataskyddslag samt instruktioner från TIMOCOM GmbH.

Till toppen av sidan