skip navigation

Alla nyheter bekvämt samlade

Aktuella pressmeddelanden

Frakterbjudanden i Europa
10.11.2020

TIMOCOMs Transportbarometer: 10-miljonersgränsen sprängd

Europas godstrafik ökade markant mellan juli och september i år. De frakterbjudanden som förmedlades via TIMOCOMs Transportbarometer under tredje kvartalet 2020 uppväger årets väldigt svaga andra kvartal, som orsakades av coronapandemin. Och siffrorna överträffar till och med dem för varje motsvarande månad under 2019.

Läs vidare >
timocom
25.03.2020

På grund av aktuellt akut läge: TIMOCOM utvidgar åtkomsten till Europas ledande frakt- och lagerbörs

Erkrath, Tyskland, 25-03-2020 – IT-företaget TIMOCOM som driver Europas ledande fraktbörs utvidgar i dessa kristider åtkomsten till sitt logistiksystem. ”Vi vill ge vårt bidrag till att säkerställa försörjningen av befolkningen och upprätthållandet av leveranskedjorna även under det nuvarande undantagstillståndet”, säger TIMOCOMs VD Tim Thiermann.

Läs vidare >
14.02.2020

TIMOCOM:s transportbarometer: Tyskland försvagas, Italien är utbrytare

Erkrath, Tyskland, 11.02.2020 – Under det gångna året kunde de italienska logistikerna glädjas åt tydlig tillväxt: ”För Italien noterar vi en ökning med 16 procent mer frakter jämfört med föregående år”, rapporterar TIMOCOM:s Business Analyst Tilman Fecke. Och detta går helt emot trenden. För den just färdigställda årsöverblicken i TIMOCOM:s Transportbarometer är allt annat än positiv. 2019 blev det en tillbakagång av frakterbjudanden på 8,3 procent i Europa jämfört med föregående år. 2018 slutade med ett plus på 5 procent jämfört med 2017.

Läs vidare >

Aktuella servicemeddelanden

Hårddisk med kartong längs kanten och ett chip i mitten med ett flygplan, en lastbil, en gaffeltruck, en karta och ett stoppur
31.01.2022

De främsta logistiktrenderna för 2022

Logistikbranschen har tuffa år bakom sig. Den tilltagande globaliseringen och de världsomspännande varuströmmarna som följer med utvecklingen har lett till en ökad efterfrågan på logistiska tjänster. På grund av flaskhalsar i produktionen, försenade leveranser och containerköer har trycket på branschen ökat ytterligare under 2021.

Läs vidare >
Inkassomedarbetarna Julian van Achter, Geoffrey Bladier och Denise Becht erbjuder rådgivning, hanterar tvister och hjälper TIMOCOM-kunder att få betalt.
17.11.2020

Intervju med TIMOCOM:s inkassomedarbetare

TIMOCOM erbjuder sedan många år en inkassoservice till kunderna och fungerar som tillförlitlig partner i samband med obetalda fakturor. I den här bloggartikeln låter vi TIMOCOM:s inkassoteam komma till tals och ge en inblick i sitt dagliga arbete i den internationella logistikbranschen. En sak är tydlig: Arbetet är ibland häpnadsväckande, sällan irriterande, men under alla omständigheter spännande och omväxlande. Geoffrey Bladier, Denise Becht och Julian van Achter låter oss ta del av deras erfarenheter, reder ut en och annan fördom och visar hur man lyckas med jobbet genom att använda diplomati och förståelse för affärslivet.

Läs vidare >

Presskontakt

TIMOCOM GmbH
Unternehmenskommunikation
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

Till toppen av sidan