Hermes Forwards Srl.

Hermes Forwards Srl. är ett transport- och speditionsföretag som är verksamt i Rumänien. Teamet som består av 20 personer har bred och framstående erfarenhet inom den rumänska och europeiska marknaden. Organisationen finns i hela Rumänien; det finns filialer i Bukarest, Temeswar, Déva, Satu Mare samt i Miercurea Ciuc. Deras nätverk av speditörer garanterar en utvecklad, tillförlitlig och erkänd kvalitet. Deras fordonsflotta omfattar över 2 000 fordon. Bland deras partners återfinns internationella företag, små och mellanstora företag från hela Europa.

TC: Skulle du kunna berätta för oss om ett fall där ett affärsproblem kunde få en bra lösning tack vare Inkasso International från TIMOCOM?

Csaba Török: Vi kan prata om åtskilliga lyckade fall. Framgångskvoten ligger på exakt 93,75 %. Vi har haft många fall där det belopp som drivits in med hjälp av er var på över 10 000 euro. Under det gemensamma arbetet har mina kollegor lärt sig att samarbeta med era medarbetare – det gör att vi slutför enskilda fall snabbare och mer effektivt. Det obetalda beloppet kommer naturligtvis inte på en gång i alla fall, utan ibland endast i delar, men vi ser även detta som ett lyckat fall.

TC: När beslutar ni att ni måste lämna vidare ett ärende till TIMOCOMs Inkasso International och hur kan vår inkasso erbjuda lösningar innan långdragna juridiska förhandlingar inleds?

Csaba Török: Vi ger avdelningen Inkasso International uppdraget i alla fall där det gått 30 dagar efter förfallodatum och det inte kommit någon information om betalning. Vi ber om hjälp särskilt när det gäller utländska affärspartners eftersom det internationella teamet kan bearbeta andra länder mer effektivt. Det snabba och effektiva förloppet, den transparenta, konkreta och snabba kommunikationen avseende de olika frågorna är också ytterligare tjänster.

Till toppen av sidan