skip navigation

Vi har dina framtida affärspartners

Logistiken frodas av sammankoppling med rätt affärspartners. Därför hittar du i TIMOCOM ett neutralt logistiknätverk med vilket du på bästa sätt kan hantera dina uppdrag. Genom att digitalt tillhandahålla dokument (t.ex. EU-licens, företagsregistrering, försäkringspapper osv.) förenklas processen eftersom omständlig kommunikation per e-post och fax inte längre behövs.

Ställa dokument till förfogande

Med över 50 000 kontrollerade affärspartners från hela Europa hittar du exakt de affärspartners som du söker. Med upp- och nedladdningsfunktionen kan du tillhandahålla alla ofta efterfrågade dokument för ditt företag i din egen företagsprofil samt kontrollera och ladda ner dokument från andra användare.

TIMOCOM Företagsprofiler, skärmdump

Skapa profil

Använd konkurrensfördelen med en tydlig företagsprofil och fånga potentiella affärspartners uppmärksamhet. Du själv får genom andra användares profiler en tydlig inblick i transport- och logistiklandskapet i Europa och kan på så sätt utvidga ditt nätverk.

Skärmdump: Företagsprofiler – Skapa Smart Profil

Presentera dina tjänster

Ju fler tjänster du erbjuder, desto mer attraktiv är du för potentiella affärspartners. Här kan du lista all information om ditt företag och på så sätt ge omfattande information om din kompetens. Alla uppladdade filer är säkert krypterade.

Skärmdump: Företagsprofiler – Informera dig på ett säkert sätt.

Skapa relationer

Dina mest förekommande transportrelationer förs in i kategorin ”Länderrelationer” och visas där på ett överskådligt sätt. Möjliga affärspartners får här reda på vilka tjänster du erbjuder. Bekvämt och snabbt.

Skärmdump: Företagsprofiler – Få en snabb överblick

Nätverka framgångsrikt med andra företag

Som speditions- eller transportföretag presenterar du dig som leverantör och hittas av nya attraktiva affärspartners.

Som transportköpare från produktion och handel får du en detaljerad inblick i Europas transport- och logistikbransch och utökar i en handvändning din leverantörskrets.

Så säger våra kunder om applikationen Företagsprofiler

Spedition Kellershohn GmbH & Co. KG

"I framtiden kommer vi endast att samarbeta med företag som har laddat upp dokument i sin företagsprofil. Vi förespråkar nämligen ett miljövänligt arbete och fax är allt annat än det."

Willi Kellershohn
VD
Spedition Kellershohn GmbH & Co. KG
TIMOCOM ID: 1262

Till video >
Dal Ferro Trasporti S.r.l

"Med denna funktion har vi tagit ett stort steg närmare vårt mål med papperslöst arbete. Den som vill ha en del av den här marknaden kommer inte att kunna bortse från digitalisering."

Jody Dal Ferro
Disponent
Dal Ferro Trasporti S.r.l
TIMOCOM ID: 14662

Till video >
Josten International B.V.

"Som transportköpare hjälper funktionen i företagskatalogen framförallt till när man ska välja nya affärspartners. Man kan redan i förväg kolla in potentiella samarbetspartners och på så sätt lättare bestämma med vem man vill samarbeta."

Geert Josten
VD
Josten International B.V.
TIMOCOM ID: 277454

Till video >
Bojan Bečan, Bečan Trans d.o.o.

"Vi är ett transparent företag och det uppmärksammar vi gärna alla om. Därför laddar vi upp våra dokument. Framförallt skapar det förtroende hos våra affärspartners."

Bojan Bečan
VD
Bečan Trans d.o.o.
TIMOCOM ID: 6526

Waldi Szarowski, Daw-Trans

"När jag laddar upp mina dokument är det jag som bestämmer om de ska vara synbara för andra användare eller bara för mig. Så behåller jag kontrollen."

Waldi Szarowski
Logistikchef
Daw-Trans
TIMOCOM ID: 293351

Reisinger Győző, Locargo Kft.

"Med funktionen för upp- och nedladdning har vi kunnat lägga alla våra dokument på en central plats. På så sätt har vi alltid en bra överblick på alla aktuella dokument."

Reisinger Győző
VD
Locargo Kft.
TIMOCOM ID: 3172

Josef Miller, ESA s.r.o. Logistika

"TIMOCOMs funktion för upp- och nedladdning av dokument sparar både tid och arbete eftersom vi har direkt tillgång till de dokument som vi behöver från våra affärspartners. Och naturligtvis även omvänt."

Josef Miller
Manager of international transport and forwarding
ESA s.r.o. Logistika
TIMOCOM ID: 99056

V.S.T. d.o.o

"Genom att ladda upp ofta efterfrågade dokument sparar jag massa tid."

Valentina Šintić
Ledningsassistent
V.S.T. d.o.o.
TIMOCOM ID: 2026

Dra nytta av Företagsprofiler i Smart Logistics System.

Kostnadsfri testperiod

Har du frågor? Vi hjälper gärna till:

+49 211 88 26 88 26

Till toppen av sidan