skip navigation

Den marknadsledande frakt- och lastrumsbörsen

Med TIMOCOMs fraktbörs agerar du snabbt och effektivt på spotmarknaden. Oavsett om du är transportleverantör eller uppdragsgivare. Här hittar du den affärspartner som du behöver. Dina fördelar: Du drar nytta av nya affärsmöjligheter, ökad omsättning och färre tomkörningar. Använd även våra speciella erbjudanden för bud-express-paket-tjänster eller hitta frakt och lastrum mobilt via vår transportbarometer-app.

Hitta frakter enkelt

I fraktbörsen erbjuds dagligen upp till 750 000 internationella lastrums- och frakterbjudanden från för närvarande över 135 000 användare från hela Europa. Det finns något för alla. Oavsett om det gäller åkeri, spedition eller företag från produktion och handel.

Fraktbörsen - hitta frakter enkelt

Lägg snabbt upp fordon

Via den användarvänliga fordonsinmatningen kan du som uppdragstagare lägga upp lastrumserbjudanden med information om fordonstyp, volym/vikt, datum, position och destination för fordonet. På så sätt undviker du både tomkörningar och onödiga kostnader. Potentiella uppdragsgivare kontaktar dig genom att klicka på ditt erbjudande.

Fraktbörsen - lägg upp fordon snabbt

Erbjud frakter på ett smart sätt

Via fraktinmatningen och fraktöversikten kan du både hitta och lägga upp alla typer av gods. Som uppdragsgivare kan du så detaljerat som möjligt beskriva det du behöver ha transporterat genom att ange storlek, varuslag, vikt samt lastning- och lossningsplats. På det sättet gör du det enklare för de som söker efter fraktuppdrag att ta kontakt med dig.

Erbjud frakter på ett smart sätt

Välj frakter på säkert sätt

I detaljöversikten för ett frakterbjudande hittar du ytterligare information om den utvalda frakten. Genom att klicka på ditt erbjudande så visas dina kontaktuppgifter och potetiella uppdragspartners kan då ta kontakt med dig direkt.

Välj frakter på säkert sätt

Testa TIMOCOM System nu.

Kostnadsfri testperiod

Har du frågor? Vi hjälper gärna till:

+49 211 88 26 88 26

Frakt- och lastrumssökning

Upp till 750 000 internationella erbjudanden dagligen. Nöj dig inte med mindre.

Utdrag av frakterbjudanden från/till SE

Från

Till

Längd

vikt

Fordonstyp

Tid sedan senaste uppdatering 2021-01-26 00:00 CET

Intern användargrupp (IAG)

Företag och förbund har i frakt- och lastrumsbörsen möjlighet att upprätta slutna användargrupper. De fungerar som ett slags fraktnätverk inom fraktbörsen och är samtidigt lukrativa företagsnätverk.

Gruppmedlemmarna lägger först upp sina frakt- och frakterbjudanden enbart i den interna användargruppen innan de läggs ut i den offentliga transportbörsen. På så sätt har medlemmar i en intern användargrupp ett informations- och tidsförsprång gentemot andra företag och kan snabbare hitta de erbjudanden som passar just dem.

Din framgång i egna händer. Hela TIMOCOM som app!

App för surfplattor och smartphones. Nyttja hela TIMOCOM mobilt

Utmärkt!

Augusti 2019 - Europas marknadsledande frakt- och lastrumsbörs från TIMOCOM har fått BME-kvalitetsmärket för "Transportinköp".

Kvalitetsmärke: BMEnet ger TIMOCOMS fraktbörs en kvalitetsstämpel för ”Transportinköp”
Till toppen av sidan