Alla nyheter bekvämt samlade

Aktuella pressmeddelanden

26.07.2019

Musketörerna från Cargo Overseas åter på Europa-kurs

Erkrath/Tyskland, Manchester/UK - Sedan nästan 30 år har European Road Freight Manager Anthony Valentine varit aktiv i transportbranschen. För fyra år sedan byggde han tillsammans med mångåriga kollegor upp en avdelning för europiska vägtransporter hos det multimodala transportföretaget Cargo Overseas, utöver deras internationella luft- och sjöfrakt. Inte minst tack vare sin starka besättning klarar den självutnämnde kaptenen att slå in på ny kurs på det stormiga Brexit-havet. 

Läs vidare >
25.07.2019

TIMOCOMs transportbarometer: Konjunkturnedgång påverkar transportbranschen

Erkrath, Tyskland, 25.07.2019 – Tyskland, Frankrike och Benelux-länderna är de länder som berörs mest av den aktuella globala konjunkturnedgången. Det visar de aktuella siffrorna i TIMOCOMs transportbarometer, med vilken IT-företaget kvartalsvis dokumenterar utvecklingen av transporttillgång och transportefterfrågan i Europas största fraktbörs.

Läs vidare >
01.07.2019

TIMOCOM: ”Transportbranschen måste bli ännu bättre på sammankoppling”

Erkrath, Tyskland, 01.07.2019 – Genom en bättre digital sammankoppling av transportbranschen kan aktuella branschproblem som förarbristen och den höga andelen tomkörningar på Tysklands vägar minskas markant. Denna bedömning har IT-leverantören TIMOCOM kommit fram till.

Läs vidare >

Media

För visuellt stöd till texter om och av TIMOCOM står TIMOCOM Mediatek till ditt förfogande. Bilderna och dokumenten kan laddas ned från kategorierna "Bransch", "Aktioner", "Företag" och "Plattform/Tjänster". Ytterligare filtreringsmöjligheter, t.ex. efter språk, möjliggör en intiutiv användning av mediateket.

Till mediateket

Presskontakt

TIMOCOM GmbH
Unternehmenskommunikation
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

Till toppen av sidan

Jag godkänner att cookies från den här sidan används till analys, personifierat innehåll och reklam. Vill du veta mer