MEM BAU Srl.

MEM BAU Srl. grundades 2005 som familjeföretag. Företaget är idag redan en av de viktigaste aktörerna på den rumänska marknaden Som märkesåterförsäljare för stora byggmaterialföretag säljer de över 10 000 produkttyper.

2003 skapade företaget ett nytt område, MEM BAU Express, vilket tack vare sitt utomordentliga fackteam är ett speditionsföretag med dynamisk utveckling. Huvudprofilen är utländsk och inhemsk spedition, vars kvalitet och stora kapacitet garanteras av den egna ständigt växande fordonsflottan.

Vi frågade logistikchefen Kitti Hatvani om vår inkassotjänst.

TC: Hur länge har ni tagit hjälp av vår inkassotjänst?

HK: Redan när vi skrev på avtalet 2003 fick vi höra talas om inkassotjänsten. Efter ett halvår vände vi oss till TIMOCOMs inkassoavdelning med ett konkret ärende, vilket resulterade i framgångsrik indrivning av en utestående fordran. Det finns flera företag från vilka transportpriserna endast kan drivas in på detta sätt, men vi arbetar ändå med dem, eftersom vi vet att de betalar sina skulder i slutändan.

TC: Kan du berätta om några stora framgångar, eller har du eventuellt en konkret framgångshistoria?

HK: Alla fall där vi fått hjälp med indrivningen av Inkasso International är en framgång. Men jag skulle vilja lyfta fram ett fall som jag kan benämna som en delvis framgång eftersom den aktuella partnerns kontrakt sades upp innan hela skulden kunde drivas in. Trots detta lyckades vi under 2 månader driva in 65 % av den totala summan med er hjälp – över 6 000 €.

TC: Vilka erfarenheter har du av vår tjänst?

HK: Det transportuppdrag som inte betalas efteråt är värdelöst. Därför är det viktigt att den plattform som vi använder har en avdelning som underlättar indrivningen av ej betalda belopp. Vårt företag är mycket nöjt med TIMOCOMs inkassotjänst och jag kan verkligen rekommendera den till andra TIMOCOM-kunder! Den ger företagen ett slags känsla av säkerhet eftersom de vet att de är i goda händer.

Till toppen av sidan