12.07.2017

TimoCom integrerar sin nyhet TC Transport Order®

Digital orderhantering i TimoComs plattform

(2)

Erkrath, Tyskland, 12.07.2017 – IT-leverantören TimoCom har utvidgat den största transportplattformen i Europa med ett ny produkt! Med TC Transport Order® genomför de över 120 000 TimoCom-användarna för första gången sina transportordrar centralt i plattformen och optimerar sina dagliga affärsprocesser med det nya digitala förfarandet.

TC Transport Order® möjliggör nu en genomgående digital affärsprocess direkt i transportplattformen för användarna.

På så sätt genomförs transportaffärerna exakt på den centrala plats där frakt och lastum fann varandra. "Det nya programmet består av orderhantering och transportförfrågan. Dessa förenar olika praktiska funktioner för båda affärspartners så att TC Transport Order® uppfyller de specifika behoven hos uppdragstagare och uppdragsgivare", förklarar Daniel Crosina, TimoCom Product Manager.

 

Digital transportförfrågan

I TC Transport Order® kan uppdragsgivare rikta transportförfrågningar till flera av sina affärspartners samtidigt. På så sätt får de relevanta bud som de kan jämföra och välja mellan för att slutligen tilldela någon transportuppdraget. Användare som har frakt att lägga ut kan även använda färdiga mallar för återkommande transportuppdrag. De potentiella leverantörerna lämnar sitt bud och säkrar därmed chansen till eventuella extraaffärer. Samtliga förfaranden kan visas när som helst eftersom de visas centralt för båda affärspartners.

I orderförvaltningen fördelar uppdragsgivarna transportuppdragen snabbt, enkelt och digitalt till sina affärspartners. En transportorder kan du anpassa med din egen logotyp, en sidfot och dokument samt skapa mallar för återkommande transportuppdrag.

Uppdragstagaren har möjlighet att acceptera den mottagna transportordern, senare annullera, eller avvisa den. Efter samtycke från uppdragstagaren bifogas ett bindande avtalsdokument för båda parter till transportuppdraget. Båda affärspartners har ständig överblick tack vare den centrala visningen av deras arbetsprocesser och dessas status.

För de över 38 500 TimoCom-kunderna finns det ytterligare en anledning till glädje – de kan nämligen använda den nya produkten helt utan kostnad till slutet av augusti och låta sig övertygas av de många fördelarna och nya möjligheterna.

Ladda ner pressmeddelande
Till toppen av sidan