26.03.2014

Ray Moran International Transport Limited använder fraktbörsen för effektiva transporter över hela Europa

Optimala möjligheter med TimoCom

(1)

Düsseldorf, 26.03.2014. Tid är pengar. Det vet även det irländska företaget Ray Moran International Transport Limited som med sin flotta på 40 semitrailers erbjuder transporter mellan Irland och det europeiska fastlandet. Man har insett hur viktigt det är att transportaffärer är flexibla, snabba och att de kan avklaras professionellt. För att lastbilarna ska utnyttjas maximalt använder medarbetarna dagligen den marknadsledande frakt- och lastrumsbörsen TC Truck&Cargo®.

Fördelar med onlineplattformen

Ray Moran International Transport Limited grundades 1997 och transporterar bland annat läkemedel, datorer, maskinanläggningar samt samlastningsgods och farligt gods. Transportföretaget har sitt huvudkontor i Wexford nära Rosslare Europort och kan därför med omedelbar verkan skicka frakt till Dublin samt till södra och västra Irland. Man styr dock även regelbundet kosan mot Frankrike, Italien, Spanien, Tyskland, Schweiz, Belgien, Holland samt mot Europas övriga fastland. "Detta hade inte fungerat lika bra utan TimoCom", meddelar VD Ray Moran. "För med hjälp av plattformen kan vi hitta ca 300 hela laster eller dellaster per år för att maximera varje transport. Det fungerar naturligtvis också omvänt, genom att vi lägger upp våra tomma fordon i börsen. På så sätt undviker vi dyra och miljöförstörande tomkörningar." Han hittar faktiskt ytterligare en fördel: "Tack vare det stora utbudet har man dessutom en god förhandlingsbas för att fastställa transportdetaljerna med respektive affärspartner. Programmet bidrar alltså till bättre lönsamhet på många nivåer."

 

Kvalitet, service och säkerhet övertygar

Med sin tillförlitliga service och de höga kvalitetskraven har IT-företaget TimoCom för närvarande övertygat över 100 000 användare. Även för Ray Moran International Transport Limited är tillförlitligheten och branschkunskapen nyckeln till företagets framgångar. Oavsett om man har en egen fordonspark eller om man vill lägga ut jobb på seriösa underleverantörer från regionen så garanterar det erfarna teamet alltid säker transport av frakten inom utsatt tid från A till B. Transportföretaget får stöd i detta av TimoCom. Chief Representative Marcel Frings förklarar: "Vi satsar på säkerhet, oavsett om det handlar om kontroll av leverantörer eller åtkomst till programvaran. På så sätt skapar vi en bra grund för våra kunder så att de kan hitta passande och seriösa samarbetspartners även när det är bråttom." För att med framgång kunna erbjuda de skräddarsydda lösningarna i 44 länder vidareutvecklas produkterna och tjänsterna ständigt hos TimoCom. Moran lovordar denna servicetanke och den höga säkerhetsstandarden: "Med TimoCom är vi alltid uppdaterade och väl skyddade."

Ladda ner pressmeddelande
Till toppen av sidan