13.04.2017

Ny serviceblogg från TimoCom gör användarna klokare

Tips & Tricks kring transportplattformen hittar man nu i TimoComs Update Pool

(3)

Erkrath, Tyskland, 13.04.2017 – Transportköpare, speditörer och åkerier använder varje dag TimoComs transportplattform för att erbjuda eller söka efter frakt och ledig kapacitet.  Men många känner bara till en bråkdel av alla funktioner. Det gör att de missar chansen att få ut mer av sin verksamhet! Den nya servicebloggen "Update Pool" från TimoCom hjälper till.

"Den som utnyttjar transportplattformens fulla potential sparar mycket tid varje dag och får också en större omsättning", säger Gunnar Gburek, Company Spokesman hos TimoCom. Därför finns det nu snabb hjälp på TimoComs serviceblogg "Update Pool". På denna sida förklarar IT-företaget alla nyheter, men även underlag kring transportplattformen, på ett överskådligt sätt. Utöver steg-för-steg-anvisningar med skärmdumpar från programmet kan användarna även titta på korta videoinstruktioner. Namnet "Update Pool" beskriver enligt Gburek exakt syftet med servicebloggen: "Sidan innehåller en pool med information kring användningen av transportplattformen som gör att användarna alltid är uppdaterade."

 

Kundernas främsta önskemål slår an tonen

De flesta av uppdateringarna är förbättningsönskemål från TimoComs kunder som omsatts i praktiken. På så sätt är de med och utformar sitt eget arbetsverktyg. Oavsett om det handlar om en specificerad sökning, en bättre ruttplanering eller utformandet av mallar – med extrakunskaper från vår Update Pool genomför TimoCom-användare sina transportaffärer på ett snabbare, enklare och säkrare sätt. T.ex. kan uppdragsgivare från produktion och handel beskriva sina frakterbjudanden mer exakt genom att ange alla lastnings- och lossningsställen. På så sätt vet transportköparen direkt om hen kan genomföra en transport eller ej. Hen slipper en massa kontrollfrågor över telefon och hittar snabbare ett passande uppdrag. Med upp till en halv miljon frakt- och lastrumserbjudanden som läggs upp varje dag på transportplattformen dag gör denna noggrannhet en stor skillnad. Ytterligare en förbättring som inspirerats av kundfeedback är frakt- och fordonssökningen för ett speciellt datum eller en tidsperiod. På så sätt kan kunderna nu planera hela veckan med bara en förfrågan. Det gör att man slipper många tidskrävande separata förfrågningar.

 

Uppdateringar, funktioner, underlag – allt på samma ställe

På updatepool.timocom.com kan TimoCom-kunderna och andra intresserade nu snabbt och lätt få reda på var de hittar de nya funktionerna och hur man använder dem.

Ladda ner pressmeddelande
Till toppen av sidan