01.09.2014

Med säkerhet mot framtiden: TimoCom-världen är nu även mobil

Fraktbörsleverantören möjliggör bekymmerslös hantering av transportuppdrag

(1)

Düsseldorf / Hannover, 01.09.2014. "Framtiden i rörelse" är mottot på årets "IAA Nutzfahrzeuge 2014", mässan som äger rum i Hannover mellan den 25 september och den 2 oktober 2014. På denna globalt ledande mässa för mobilitet, transport och logistik står som vanligt branschens nyheter i fokus. Därför kommer även TimoCom Soft- und Hardware GmbH som leverantör av Europas marknadsledande fraktbörs att utnyttja tidpunkten för en liten premiär. IT-leverantören presenterar nämligen exklusivt den nya mobila åtkomsten till alla TimoCom-plattformar – och det med högsta säkerhetsstandard.

 

Mobil åtkomst förbättrar affärschanserna

Vid utvecklingen av en mobil version låg fokus främst på de dagliga kraven på modern logistik. När allt kommer omkring måste alla inblandade i en transportaffär kunna reagera snabbt och flexibelt på förändringar. "Med den mobila åtkomsten har vi gjort det lättare att komma åt vårt produktsortiment – ett logiskt steg för oss mot en mobil framtid", säger TimoCom Chief Representative Marcel Frings. På IAA 2014 kan transportledare, speditörer och representanter från industri och handel därför nu äntligen själva få uppleva den mobila åtkomsten till TimoCom-världen. Fördelarna är uppenbara – för det dagliga arbetet innebär det nämligen att: Oavsett om man använder smartphone eller surfplatta – med hjälp av transportbarometerappen kan man i framtiden logga in på TimoCom-kontot var- och närsomhelst.

 

Trippel säkerhet med TimoCom

Men inte nog med det. Den egentliga innovationen i denna mobilversion är mycket större än så. "Transportuppdrag ska kunna hanteras så säkert som möjligt, därför har vi arbetat på att även använda de höga säkerhetsstandarderna i den mobila användningen av våra produkter. Under detta arbete har vi tittat på och testat vanliga mobilversioner och säkerhetsmekanismer", säger Frings, och därigenom har vi fått fram en skyddad åtkomst via transportbarometerappen som kommer att presenteras officiellt på presskonferensen "Jetzt mobile? av TimoCom inför "IAA Nutzfahrzeuge 2014". Denna äger rum tisdagen den 23 september 2014 kl. 11.45 i sal 17 på Convention Center i Hannover. Mässbesökare kan sedan från den 25 september bilda sig en uppfattning om hur det dagliga logistikarbetet kan bli ännu mer effektivt med hjälp av surfplatta och smartphone. Vid monter C 19 i hall 13 kan man själv prova de redan etablerade programmen på mobila enheter under vägledning av kundrådgivare. Oavsett om det gäller fraktbörsen TC Truck&Cargo®, transportupphandlingar i TC eBid®, spårnings- och kalkyleringsverktyget TC eMap® eller någon av alla övriga affärslösningar från TimoCom – den mobila åtkomsten till alla plattformar bidrar med säkerhet till att transportföretag alltid är redo.

Ladda ner pressmeddelande
Till toppen av sidan