08.04.2014

FLO och TimoCom förlänger sitt samarbete

Nya fördelar för alla medlemmar

(2)

Düsseldorf. 08.04.2014. Partnerskapet mellan FLO (France Lots Organisation), en av de största transportförbunden i Frankrike och TimoCom, europas ledande frakt- och lastrumsbörs existerar sedan 2012. Förutom många nya innovationer kan medlemmar till kooperationen ta del av särskilda erbjudanden och dra nytta av en sluten användargrupp hos TC Truck&Cargo®, den marknadsledande fraktbörsen. Nu har samarbetet förlängts med två år.

Franska FLO har funnits sedan 1993 och har sitt huvudkontor i Brygge i Bordeaux och arbetar för gemensamma intressen från 93 medelstora transport- och logistikföretag. Med 10.500 anställda, stöder den franska gruppen dess medlemmar både i frågor om lager och landtransporter i Europa. Phillipe Perocheau, ansvarig för kooperationen, är precis som tidigare övertygad av de konkurrensfördelar som skapas. Tack vare den slutna användargruppen, som TimoCom inrättat utan kostnad för oss, får våra medlemmar enorma fördelar både i tid och informationsflöde. Att primärt ha utbyte av egna frakt- och lastrumserbjudande är en annan fördel från TC  Truck&Cargo®


TimoCom erbjuder alltid nya fördelar

Förutom användandet av TC Truck&Cargo® och upphandlingsplattformen TC eBid®, står sedan 2013 även den nya trackingfunktionen i TC eMap® till förfogande. Ett av de bästa inslagen i den nya produkten från TimoCom: Möjligheten att spåra och låta spåra fordon, oberoende av vilken leverantör ni har till era telematiktjänster. En annan fördel är Lagerbörsen, som hade sin premiär på IAA-mässan i Hannover 2012. Med lagerbörsen har den franska kooperationen tillgång till europas största lagerutrymme med upp till 30.000 lager- och logistikutrymme från 40 länder.

För att så optimalt så möjligt kunna använda det breda utbud som finns, erbjuder IT-leverantörern alla anslutna företag även att ansluta sig till gränssnittet TC Connect. Med detta gränssnitt kan ert interna disponentprogram kopplas samman med frakt- och lastrumsbörsen. Och TimoCom har fler nyheter på gång: Snart kommer ett nytt kommunikationsverktyg att presenteras, allt för att göra utbyte av frakt än mer okomplicerat. 

 

Mer information om TimoCom och om kooperationen med FLO hittar ni under: www.timocom.se eller www.groupement-flo.com

Ladda ner pressmeddelande
Till toppen av sidan