20.12.2013

Den europeiska transportmarkaden direkt i handen

TimoCom offentliggör en omfattande uppdatering till Transbortbarometer-appen

(1)

Düsseldorf, 20.12.2013 – Redan sedan en tid tillbaka kan man ladda ner TimoComs Transportbarometer-App till sin smartphone. ‎Nu har det kommit en omfattande uppdatering med en mängd nya funktioner. Men inte bara det – från och med nu kan du ladda ner TimoComs Transportbarometer-App helt gratis!

När du startat appen kommer du direkt att märka: Att här har det verkligen hänt grejer. Ett exempel på det är att det aktuella förhållandet mellan frakt- och lastrumserbjudande kan visas mellan olika länderrelationer. Här har valmöjligheterna utökats. Så nu är det möjligt att söka efter alla relationer från och till enskilda länder. I den förra versionen fanns endast möjligheten att söka på relationen från ett land till alla andra europeiska länder.

Integrerad Transporttendens
Funktionen att söka efter äldre information är helt ny. I den uppdaterade versionen av TimoComs Transportbarometer-App kommer de tre senaste årens transsportendens att visas som en grafisk trend. På det sättet kan de som använder appen vid prisförhandlingar, inte bara se hur marknaden utvecklats för en relation, utan också ta del av hur det historiskt har sett ut.
Med TimoComs Transportbarometer-App får ni helt enkelt bättre koll på läget. För det är inte bara statistik och grafik som är nytt. Som användare av appen får du också tillgång till intressanta nyheter om branschen oavsett vart du befinner dig i världen.

Håll koll på marknaden
Användare av Transportbarometer-appen drar direkt nytta av omfattande marknadsinformation som uppdateras varje sekund av TimoCom, marknadsledaren bland de europeiska frakt- och lastrumsbörserna. De upp till 450,000 frakt- och lastrumserbjudandena från över 100,000 användare varje dag analyseras för transportbarometern och överförs praktiskt taget i realtid till din smartphone. På så sätt blir den lilla applikationen ett mycket bra instrument för fastställande av marknadspriser, och app-användarna kan omedelbart reagera på tillgång och efterfrågan beträffande frakt- och lastrumskapacitet.

Ladda ner pressmeddelande
Till toppen av sidan