03.12.2014

AndSoft och TimoCom har ett gemensamt programgränssnitt

En stark relation tack vare TC Connect

(1)

Madrid, Paris, Berlin, Erkrath, 03.12.2014 –  TimoCom Soft- und Hardware GmbH, Europas marknadsledande frakt- och lastrumsbörs har startat ett gemensamt programgränssnitt tillsammans med AndSoft. AndSoft är ett europeiskt företag inom programvaruutveckling, bland annat för företag inom transport och logistik.

Julio Borrell, teknisk chef på AndSoft, beskriver samarbetet med TimoCom på följande sätt: "Vi är mycket glada över att kunna samarbeta med TimoCom, eftersom vi nu har fått med oss Europas ledande fraktbörs. Våra kunder kan nu integrera sina uppdrag i fraktbörsen med endast ett klick. Det var mycket viktigt att ta detta steg tillsammans med detta IT-företag.  Systemintegrationen avlöpte överraskande snabbt och enkelt. Systemen fungerar utan problem. Våra kunder glädjer sig åt programvaruintegrationen, eftersom det underlättar deras arbete." TimoComs Marcel Frings redogör för grunderna till samarbetet: "Med det gemensamma gränssnittet "TC Connect" skapar vi verkliga synergier. På så sätt behöver våra kunder bara lägga in sina frakt- och lastrumserbjudanden en gång i sin programvara. Genom att uppgifterna automatiskt överförs till TC Truck&Cargo® gör användarna en tidsvinst och på så sätt blir deras transportvardag enklare."

 

Fraktbörser är ett mycket användbart verktyg

"1998 grundades AndSoft. Ända sedan plattformens första dag har vi erbjudit våra kunder inom transportbranschen kompletta webblösningar. Även idag, 16 år senare, arbetar vi fortfarande på kompletta lösningar för olika kunder. Inte många leverantörer i Europa erbjuder denna helhetsservice. Redan från början ville vi samarbeta med andra teknologiföretag för att uppfylla vår filosofi om kooperativa programvarustandarder. Därför samarbetar vi med företag inom Onboard-teknologi, kartografi, ruttplanerare och fraktbörser. Vi väljer ut företagen med de bästa referenserna för ett samarbete. I slutändan har kunden på så sätt ett komplett paket som är specialanpassat efter just den kundens särskilda behov", säger den tekniska chefen på AndSoft avseende samarbetet med olika tekniska partners.

 

Mervärde från TimoCom

Genom programgränssnittet TC Connect sparar TimoComs och AndSofts gemensamma kunder inte bara viktig tid, utan får samtidigt åtkomst till upp till 450 000 europeiska frakt- och lastrumserbjudanden varje dag, plattformen TC eBid® för transportupphandlingar, en lagerbörs, beräknings- och spårningslösningen TC eMap® samt åtskillig service. Sedan september möjliggör TimoCom även mobil åtkomst till alla TimoCom-produkter via en app. Eftersom kunderna nu inte längre behöver lägga in uppgifterna två gånger i två olika system har de mer tid till att lägga in fler fordons- och frakterbjudande i börsen, vilket ger dem extra affärsmöjligheter.

Ladda ner pressmeddelande
Till toppen av sidan