Vi har den digitala lösningen för dina transport­förfrågningar

Du skapar transportförfrågningar med all viktig information om din frakt och får sedan prisförslag från upp till 50 av dina affärskontakter som du själv aktivt väljer ut.

Med nivåindelade mottagargrupper kan du nu själv skapa olika mottagargrupper som efter hand informeras utifrån en tidsplan som du bestämt. I slutändan kan du även publicera ditt frakterbjudande automatiskt i applikationen Frakter så att alla användare i TIMOCOMs nätverk kan se det.

Jämför sedan de erbjudna priserna och välj med ett klick den passande leverantören. Med detta klick får alla övriga leverantörer ett avslag och din transportförfrågan kan automatiskt överföras till ett transportuppdrag som innehåller informationen från din transportförfrågan och som du skickar till din leverantör i TIMOCOMs system.

När leverantören slutligen accepterar uppdraget skapas ett avtalsdokument som är bindande för båda parter. Sedan förvaltar du dina försändelser digitalt och behåller på så sätt alltid en exakt överblick.

Du hanterar dina transportförfrågningar med dina affärspartners direkt i Smart Logistics System och förvaltar dem där centralt.

Vill du använda Transportförfrågan? Vi hjälper gärna till

Dina fördelar:

  • Transportförfrågningar på respektive lands språk
  • Använd mallar för återkommande uppdrag
  • Använd statistik för framtida affärsbeslut
  • Få e-post om mottagna transportförfrågningar

Gör digitala transportförfrågningar

En överskådligt utformad mall möjliggör en snabb och bekväm inmatning av alla relevanta data och all information om transportförfrågan.

TIMOCOM-Smart-App-Quote-requests-01

TIMOCOM-Smart-App-Quote-requests-Make-smart-requests-02

Skicka förfrågan till leverantörer

Spara tid genom att skicka förfrågan till upp till 50 av dina utvalda leverantörer, en grupp som du på förhand skapat som en specifik mottagargrupp.


Behåll överblicken

När du skickat en transportförfrågan till din valda affärspartner flyttas denna automatiskt till ”Aktiva” i översikten. Där visas alla pågående transportförfrågningar.

TIMOCOM-Smart-App-Quote-requests-Summary-03

TIMOCOM-Smart-App-Quote-requests-Updatepool-04

Detaljer kring applikationen

Hur den digitala uppdragshanteringen fungerar exakt förklarar vi enkelt i vår TIMOCOM Update Pool. Titta in där när du vill läsa mer om vilka applikationer som finns i Smart Logistics System.Optimera dina affärsprocesser med digitala transportförfrågningar.

Som uppdragsgivare får du snabbare information om tillgänglighet och prisuppgifter när du digitalt riktar dina transportförfrågningar till flera affärspartners samtidigt.

Som uppdragstagare kan du öka din omsättning genom att du lämnar anbud på mottagna transportförfrågningar På så sätt ökar du dina chanser till lukrativa extraaffärer.

Hosted-In-Germany

Vi är extra försiktiga med dina uppgifter! Därför innehar TIMOCOM kvalitetsmärkningen "Hosted in Germany". Våra användares uppgifter lagras i Tyskland och är därmed underkastade tysk lag – och framför allt den tyska dataskyddslagen som är en av de strängaste i Europa.

Dra nytta av Transportförfrågningar i Smart Logistics System.

Kostnadsfri testperiod

Har du frågor? Vi hjälper gärna till:

Till toppen av sidan