TimoCom Logo

JavaScript är inte aktiverad för denna webbläsare.

Alla funktioner från sidan kommer inte att fungera fullt ut. För att optimera användandet och komforten, vänligen aktivera JavaScript i dina Internet-inställningar.

Skräddarsydda för fraktförare – de här produkterna hjälper din verksamhet till nya framgångar:

"TimoCom har allt jag behöver – miljontals erbjudande på spotmarknaden och lönsamma transportuppdrag när det gäller kontraktskörning. På så sätt kan jag undvika tomkörningar med kort varsel och samtidigt lägga upp en långsiktig plan."

Ladda ner nu

Ladda ner TC Login redan nu.


Vår kundtjänst hjälper dig gärna, ring +49 211 88 26 23 00.

Skräddarsydda för fraktförare – de här produkterna hjälper din verksamhet till nya framgångar:

Satsa på spotmarknaden! Här lägger speditionsföretag ut transportuppdrag med kort varsel.
Mer info

Dagligen upp till en halv miljon frakterbjudanden- och lastrumsofferter, internationella transportuppdrag och returlass för att undvika kostsamma tomkörningar – Det hittar ni i europas marknadsledande fraktbörs TC Truck&Cargo®. Här erbjuder europeiska speditörer samt företag från produktion och handel fraktuppdrag för exempelvis körningar till och från Tyskland. Och det bästa av allt är: Månadskostnaden för programmet tjänar du i regel in redan efter ett enda transportuppdrag!

Dina fördelar:

 • Bidrar till färre kostsamma tomkörningar
 • Över 516 miljoner ton gods per år
 • Fördelaktig fast månadsavgift

Exklusiv bonus:

Som TC Truck&Cargo-kund kan du helt kostnadsfritt lägga bud i TC eBid, plattformen för transportupphandlingar.

Vi vill övertyga dig!

Som ny kund hos oss kan du nu testa den marknadsledande fraktbörsen TC Truck&Cargo® i upp till fyra veckor helt gratis och utan förpliktelser.

Ladda ner nu

Fordonsspårning ger konkurrensfördel. Genom spårningsfunktionen berättar du för uppdragsgivare att det går att lita på dig!
Mer info

Spårnings- och kalkyllösningen är perfekt till åkare med egen firma! Här ryms tre kraftfulla produkter i ett enda paket! Eftersom ditt fordon kan spåras oavsett GPS-lösning erbjuder du bättre service än konkurrenterna. Genom att tillåta uppdragsgivaren att spåra dig signalerar du att du är en tillförlitlig partner. Och med den integrerade kostnadskalkylen och ruttplaneringen är du dessutom perfekt rustad inför prisförhandlingar med speditionsföretag och transportköpare.

Dina fördelar:

 • Konkurrensfördel genom GPS-lokalisering
 • Ingen installation, inga monteringskostnader – bara att använda den befintliga telematikboxen
 • Höjd säkerhet vid transporter

Kalkyl i stället för spekulation

Tack vare de omfattande planeringsmöjligheterna i TC eMap® kan du beräkna kostnader (t.ex. vägtullar och bensinkostnad) och få ett bra underlag inför prisförhandlingar med uppdragsgivaren.

Hitta rätt direkt

TC eMap® ökar din säkerhet som transportföretag! Du kan när som helst ta fram de integrerade kartorna med gatu- och regionskartor eller satellitbilder. På så sätt kan du enkelt kontrollera om det faktiskt ligger ett industriområde eller lager där du ska lossa.

Vi vill övertyga dig!

Som ny kund hos oss kan du nu testa kalkyl- och spårningslösningen TC eMap® i upp till fyra veckor helt gratis och utan förpliktelser.

Ladda ner nu

Lägg ett bud helt gratis! Här visas transportupphandlingar för långsiktiga transportuppdrag hos handelsföretag och speditörer.
Mer info

I plattformen för transportupphandlingar kan du lägga bud på långsiktiga transportuppdrag. Här lägger industri- och handelskunder in transportupphandlingar för sina frakter och söker efter tillförlitliga transportföretag till regelbundna transporter över hela Europa. För dig innebär detta att du kan fylla lastrummen i din fordonspark och budgetera utifrån de fraktpriser som ni har enats om.

Dina fördelar:

 • Planeringssäkerhet genom långsiktiga transportavtal
 • Direktkontakt med företag från hela Europa
 • I genomsnitt 500 transportupphandlingar varje månad

Exklusiv bonus för fraktförare:

Som TC Truck&Cargo®-kund kan du lägga bud i TC eBid® helt utan kostnad.

Vi vill övertyga dig!

Som ny kund hos oss kan du testa plattformen för transportupphandlingar, TC Truck&Cargo® ,i upp till fyra veckor helt gratis och utan förpliktelser.

Ladda ner nu

Så gör du för att bli hittad: Lägg in din företagsprofil i adressförteckningen.
Mer info

Hos TimoCom kan du ro iland uppdrag enbart med hjälp av ditt goda namn och tjänsteutbud. Det enda som krävs är att du lägger in ditt företag i TC Profile®! I den webbaserade transportkatalogen för Europa kan du presentera ditt transportföretag med kompletta kontaktuppgifter och tilläggsinformation (som t.ex. fordonspark, lastbilstyper, relationer m.m.). Som underleverantör till speditionsföretag finns det inget enklare sätt att bli upptäckt av industri- och handelskunder.

Dina fördelar:

 • Ökade affärsmöjligheter: Nya uppdragsgivare hittar dig
 • Kostnadsfri marknadsföring av ditt företag i hela Europa
 • Överförs direkt till TC Truck&Cargo® och TC eBid®

Vi vill övertyga dig!

Om du inte känner till programmet och är ny kund får du testa TC Truck&Cargo®, TC eBid® samt TC Profile® gratis i upp till 4 veckor.

Och bäst av allt:

TC Profile® är alltid inkluderat.

Ladda ner nu

Vi vill övertyga dig! Som ny kund kan du nu testa TimoComs produkter i upp till fyra veckor utan kostnad och förpliktelser.

Ladda ner nu

Transportlexikon – svar och information omkring temat: „transport“

Jag godkänner att cookies från den här sidan används till analys, personifierat innehåll och reklam.