TimoCom Logo

JavaScript är inte aktiverad för denna webbläsare.

Alla funktioner från sidan kommer inte att fungera fullt ut. För att optimera användandet och komforten, vänligen aktivera JavaScript i dina Internet-inställningar.

En av våra styrkor är IT!Den tekniska säkerheten

TimoComs säkerhetsnät omfattar även en konsekvent investering i den modernaste teknologin från IBM och Oracle. TimoComs kunder får på så sätt tillgång till en högteknologisk plattform av toppklass som möjliggör ett snabbt och säkert arbete.

Två på olika platser placerade datorhallar med högsta säkerhetsnivå säkerställer med hjälp av fullständiga back-up system även vid katastroffall optimal tillgång och säkerställer att våra program fortsatt fungerar enligt den vanliga höga kvaliteten.

Vi är extra försiktiga med era uppgifter! Därför innehar TimoCom kvalitetsstämpeln "Hosted in Germany": "Denna kvalitetsmärkning visar våra användare att Tyskland är värd för deras uppgifter. Således är de föremål för tysk lag – och i synnerhet för den tyska dataskyddslagstiftningen som anses vara en av de skarpaste i Europa, förklarar Marco Haack, chef för IT Infrastructure & Services.

TimoCom erbjuder sofistikerade IT-lösningar:

  • ISO/IEC 27001-certificate certifierade och energisnåla datorhallar
  • Säker datakommunikation tack vare en krypterad SSL-anslutning
  • Övervakning och drift – 7 dagar i veckan, dygnet runt med egen IT-avdelning
  • Multi-redundant internetuppkoppling
  • Kraftig brandvägg och antivirussystem i flera skikt
  • Alla uppgifter är "Hosted in Germany"

Transportlexikon – svar och information omkring temat: „transport“

Jag godkänner att cookies från den här sidan används till analys, personifierat innehåll och reklam.