TIMOCOM Logo

JavaScript är inte aktiverad för denna webbläsare.

Alla funktioner från sidan kommer inte att fungera fullt ut. För att optimera användandet och komforten, vänligen aktivera JavaScript i dina Internet-inställningar.
"Vi granskar våra kunder mycket noga."

Advokat Alexander Oebel

Director Debt Collection & Legal Affairs

Advokat Alexander Oebel, Director Debt Collection & Legal Affairs, TIMOCOM

Ta det säkra före det osäkra och gör en förhandskontroll

Våra kunder ska varje dag kunna använda TIMOCOMs transportplattform på ett effektivt och säkert sätt– det är vårt uppdrag. För att samarbetet ska gå så smärtfritt som möjligt mellan olika samarbetspartners är var och en självfallet skyldig att iaktta viss affärsmässig försiktighet.

Infografik TIMOCOM Identify

Kontrollera identiteten på potientiella samarbetspartners:

  • Begär att få det aktuella erbjudandet från TIMOCOMs transportplattform i form av en utskrift från den potentiella samarbetspartnern. På så sätt kan du direkt kontrollera om samarbetspartnern själv har tillgång till transportplattformen.
  • Sök efter din potentiellt nya samarbetspartners profil i företagskatalogen. Med hjälp av dokumentfunktionen ska de ha laddat upp ofta efterfrågade dokument som tjänar som identifiering.
  • Jämför uppgifterna i de handlingar som har laddats upp i företagskatalogen med de som finns registrerade företagsprofilen i TC Profile®.
  • Kontrollera att kontaktpersonens uppgifter, t.ex. namn, telefonnummer och e-postadress är registrerade i företagskatalogen och stämmer överens med de uppgifter du mottagit.

Är du fortfarande tveksam till samarbetspartnern när du kontrollerat uppgifterna hjälper TIMOCOM Identify till att identifiera den potentiella partnern.

För identifieringsuppdraget behövs:

  • Utskrift av det erbjudande som samarbetspartnern skickat till dig från TIMOCOMs transportplattform
  • Kopia av de dokument som laddats upp till företagskatalogen respektive de företagsuppgifter som samarbetspartnern skickat till dig
  • Fullständigt ifyllt uppdragsformulär där du har angett skälen till betänkligheterna

De kompletta dokumenten skickas med e-post till info.se@timocom.com eller per fax till nummer +49 211 88 26 13 00 till TIMOCOM.

Ladda ner uppdragsformulär

TIMOCOM Identify-teamet behöver maximalt fem arbetstimmar för en omfattande kostnadsfri kontroll. Svaret sker skriftligen– vardagar mellan 08:00 och 17:00

Transportlexikon – svar och information omkring temat: „transport“

Jag godkänner att cookies från den här sidan används till analys, personifierat innehåll och reklam.