TimoCom Logo

JavaScript är inte aktiverad för denna webbläsare.

Alla funktioner från sidan kommer inte att fungera fullt ut. För att optimera användandet och komforten, vänligen aktivera JavaScript i dina Internet-inställningar.

Viktiga tips och regler för ännu bättre säkerhetVad kan du själv göra för att säkerställa ärliga och trygga affärer?

Med det genomtänkta flernivåsäkerhetspaketet TimoCom Secure, gör vi en hel del för att allt ska fungera smidigt. Här presenterar vi några enkla medel och åtgärder som hjälper var och en att själv kunna bidra aktivt till bättre säkerhet.

Förebyggande åtgärder för er säkerhet

Checklista för kontroll av nya affärspartners

De viktigaste punkterna för rena affärer

Timocom kontrollerar från starten alla kunder enligt standardprocess och vi har som mål att nå den högsta nivån när det gäller säkerhet i frakt- och lastrumsbörsen. Samtidigt kan också du som kund hjälpa till att höja säkerheten.

Redan innan man skriver kontrakt med en kund räcker det att följa ett par punkter för att minimera risken av dåliga affärspartners. Därför har Timocom sammanställt en lista med de viktigaste punkterna för att kontrollera nya affärspartners. Fler tips för att undvika godsstöld finns att läsa om i följande Europaomfattande initivativ framarbetat av TimoCom och SCHUNCK.

Ett EU-initiativ av TimoCom och SCHUNCK

Din säkerhetskontroll för att undvika stöld av last

Med den här checklistan skyddar du företaget mot bedrägerier

I vår bransch är dessvärre svarta får ingen nyhet. Det som är nytt är dock att bedragarna blir allt fräckare. Desto viktigare är det att ta till metoder och vidta åtgärder som hjälper till att förhindra bedrägeri och stöld.

I samarbete har TimoCom Soft- und Hardware GmbH och OSCAR SCHUNCK AG & CO. KG tagit fram en omfattande checklista för företag, som gör det enklare att kontrollera dina affärspartners identitet redan innan du tecknar avtal med dem. Vi rekommenderar att ansvariga medarbetare laddar ner det ifyllbara säkerhetskontrollformuläret och kontrollerar hur seriösa olika transporttjänsteleverantörer är utifrån aktuella frågeställningar.

Transportlexikon – svar och information omkring temat: „transport“

Jag godkänner att cookies från den här sidan används till analys, personifierat innehåll och reklam.