Vi har den digitala lösningen för dina transport­förfrågningar

Du skapar transportförfrågningar med all viktig information om din frakt och får sedan prisförslag från upp till 50 av dina affärskontakter som du själv aktivt väljer ut.

Nyhet: Med nivåindelad mottagargrupp kan du nu själv skapa olika mottagargrupper som utifrån en fast tidsplan som du bestämt stegvis informeras. I slutändan kan du även publicera ditt frakterbjudande i den smarta appen Frakter så att alla användare i TIMOCOMs system kan se det. 

Jämför sedan de erbjudna priserna och välj med ett klick den passande leverantören. Med detta klick får alla övriga leverantörer ett avslag och din transportförfrågan kan automatiskt överföras till ett transportuppdrag, som innehåller informationen från din transportförfrågan och som du skickar till din leverantör i TIMOCOMs system.

När leverantören slutligen accepterar transportuppdraget genereras ett avtalsdokument som är bindande för båda parter. Sedan förvaltar du dina transportuppdrag digitalt och behåller på så sätt alltid en exakt överblick.

Du hanterar dina transportförfrågningar med dina affärspartners direkt i TIMOCOMs system och förvaltar dem där centralt.

Vill du använda Transportförfrågan? Vi hjälper gärna till

Kontakta oss nu!

+49 211 88 26 88 26

Dina fördelar:

Transportförfrågningar på respektive lands språk

Använd mallar för återkommande transportförfrågningar

Använd statistik för framtida affärsbeslut

Få e-post om mottagna transportförfrågningar

Hantera transportförfrågningar enkelt digitalt

En överskådligt utformad mall möjliggör en snabb och bekväm inmatning av alla relevanta data och all information om transportförfrågan.

Hantera transportförfrågningar enkelt digitalt

Smart förfrågan till leverantörer

Spara tid genom att skicka förfrågan till upp till 50 av dina utvalda leverantörer samtidigt som du på förhand samlat som en mottagargrupp.

Spara tid genom att skicka förfrågan till upp till 50 av dina utvalda leverantörer samtidigt

Behåll överblick på säkert sätt

När du skickat en transportförfrågan till din valda affärspartner flyttas denna automatiskt till ”Aktiva” i översikten. Där visas alla pågående transportförfrågningar.

Jämför de erbjudna priserna och välj den passande leverantören

Informera dig på ett enkelt sätt

Hur den digitala uppdragshanteringen fungerar exakt förklarar vi enkelt på vår blogg TIMOCOM Update Pool. Titta in där när du vill läsa om vilka funktioner som finns i ditt Smart Logistics System.

Med god överblick över allt

Optimera dina affärsprocesser med digitala transportförfrågningar!

Som uppdragsgivare får du snabbare information om tillgänglighet och prisuppgifter när du digitalt riktar dina transportförfrågningar till flera affärspartners samtidigt.

Som uppdragstagare kan du öka din omsättning genom att du lämnar anbud på mottagna transportförfrågningar. På så sätt ökar du dina chanser till lukrativa extraaffärer.

Hosted in Germany - Datasäkerhet hos TIMOCOM

Vi är extra försiktiga med dina uppgifter! Därför innehar TIMOCOM kvalitetsmärkningen "Hosted in Germany". Våra användares uppgifter lagras i Tyskland och är därmed underkastade tysk lag - och framför allt den tyska dataskyddslagen som är en av de strängaste i Europa.

Testa TIMOCOM System nu.

Kostnadsfri testperiod

Har du frågor? Vi hjälper gärna till:

+49 211 88 26 88 26

Till toppen av sidan

Jag godkänner att cookies från den här sidan används till analys, personifierat innehåll och reklam. Vill du veta mer