skip navigation

Om du är nöjd är vi nöjda

Vi erbjuder våra anställda möjlighet att aktivt delta i utformningen av ett växande företag och därmed även nå framsteg i den egna utvecklingen. Engagemang, motivation och beredskap belönas med individuell, personlig och yrkesmässig vidareutveckling samt uppskattning. Vi är en arbetsgivare som man kan räkna med. Vi erbjuder en arbetsmiljö där feedback- och felkultur utnyttjas för att uppnå förbättringar. En stor fördel är den positiva och mångfaldiga atmosfär som råder hos oss: olika kulturer, bakgrunder och livsöden skapar en smältdeg av olika synsätt som samverkar i perfekt harmoni.

Vi arbetar varje dag på att skapa en arbetsmiljö där alla medarbetare ser fram emot att få komma till jobbet, trivs bra och kan utvecklas.

Talang måste främjas. Därför fäster vi särskild vikt vid åtgärder för både personlig och yrkesmässig vidareutveckling, bland annat i form av handledning, dags-/helgföreläsningar eller fullständiga utbildningar.

Vi tänker på morgondagen redan idag och stöttar dig med förmögenhetsmässiga tjänster och ett tillskott till tjänstepensionen. Utöver detta erbjuder vi ett elkostnadsbidrag , en trettonde månadslön och otaliga rabatter på kända produkter och tjänster.

Flextid och homeoffice är del av arbetsvillkoren. Och självklart kan du anpassa ditt dagliga arbete till dina individuella behov.

Vi genomför olika hälsorelaterade kampanjer och after-work-evenemang eftersom våra medarbetares välbefinnande ligger oss varmt om hjärtat - här finns något för alla.

Med din laptop ‐ och vid behov mobiltelefon ‐ är du uppdaterad oavsett var du befinner dig. På våra kontor härskar en ständigt angenäm rumstemperatur tack vare geotermisk teknologi.

TIMOCOM BarCamp, Oktoberfest, karnevalfest eller vår årligt återkommande sommarfest ‐ vi gillar att umgås med varandra och att fira vårt företags framgång tillsammans.

Hos oss slipper du det eviga sökandet efter en ledig parkeringsplats eftersom du får tillgång till företagets parkering.

Ett stort utbud av fräscha rätter, trevliga kolleger, en mysig atmosfär och en inbjudande takterrass ‐ så ser en helt normal lunchpaus ut i ”Timos Esszimmer”.

Drick så mycket vatten du vill varje dag. Det samma gäller självklart även för kaffe och te som du kan hämta i de många maskinerna.

Pendlar du hellre med tåg eller buss? Våra anställda får rabatterade priser på buss- och tågbiljetter.

Färgglada fatboys, moderna brainstorming-hörnor och närliggande Neandertal inbjuder till en stunds avkoppling och ro. Tittar man efter noga upptäcker man att många har fått sina bästa idéer just här.

Rekommenderas av tyska arbetstagare

»TOP Company«

Här kan du läsa mer om hur TIMOCOM lyckats som arbetsgivare.

Intresserad? Ansök hos oss och kom ombord!

Ansök online nu

Har du frågor? Välkommen att kontakta vår personalavdelning:

+49 211 88 26 40 19

Evenemangs­översikt

Vill du lära känna oss? Vi vill inget hellre. Vi på TIMOCOM är stora anhängare av direkta och personliga samtal i en trevlig atmosfär.

Därför ser vi fram emot att få träffa dig på följande evenemang - live och i färg.

Evenemang Tidsperiod Stad Typ

Våra kommande evenemang är ännu inte färdigplanerade. Så snart dessa planerats informerar vi dig här i vår evenemangsöversikt.

Du kan dock när som helst skicka in Din ansökan digitalt – spontant eller som svar på någon av våra jobbannonser. Varmt välkommen!

TIMOCOM på sociala medier

Facebook Logo
Till toppen av sidan