skip navigation

Gör din studentexamen till det perfekta startskottet

För skolelever

Du är klar med studierna och det är dags att påbörja en karriär. Vi hjälper dig på den spännande vägen in i yrkeslivet och ser till att du får alla nödvändiga yrkeskunskaper och personliga kvalifikationer som du behöver för din utbildning. För oss är det även viktigt att du trivs bra och kan vidareutvecklas. Det innebär följande: Du får en handledare och en mentor som alltid har ett öppet öra för dig så att du snabbt kan sätta igång och hjälpa ditt team redan från start.

Här hittar du våra lediga praktikplatser. Välkommen att ta dig en titt. Om vi inte har några lediga praktikplatser för tillfället är du självklart alltid välkommen att lämna in en spontanansökan!

Framgångshistoria: Från utbildning till fast anställning som Software Developer

Dina utvecklings­­möjligheter

Framgångshistoria: Från utbildning till fast anställning som Software Developer

Marcel har med framgång genomgått en förkortad utbildning till programutvecklare hos oss. Nu går han steget längre och pluggar vid sidan om så att han kan avlägga sin eftertraktade kandidatexamen inom affärsinformatik - medan han arbetar som programutvecklare på IT-avdelningen. ”Man är aldrig fullärd. Därför tycker jag att det är viktigt att hålla bollen i rullning och att vidareutveckla sig även efter utbildningen. Särskilt nöjd är jag med det personliga och ekonomiska stöd som jag fått från TIMOCOM.”

För studenter och praktikanter

Är du mitt i din utbildning och vill skaffa dig mer praktisk erfarenhet eller är du redan klar med studierna? Sök då jobb hos oss. Vi är på jakt efter personligheter och inga färdiga karriärer. Vi ger dig dessutom en spännande utmaning som du kan lägga till i ditt cv. Vi ser fram emot att växa tillsammans med dig.

Vi söker utexaminerade från följande utbildningar eller liknande utbildningar inom programutveckling:

  • IT eller affärsinformatik
  • Matematik
  • Ekonomi/företagsekonomi (till exempel med fokus på finans-, personal- eller eventmanagement)

Om ett visst jobb skulle kräva en specifik utbildning eller om särskilda kvalifikationer önskas står detta i respektive jobbannons.

Om vi inte har några lediga praktikplatser för tillfället är du självklart alltid välkommen att lämna in en spontanansökan!

Dina utvecklings­möjligheter

Vi gör mycket för våra kolleger - något som uppmärksammats även utanför företaget. Under mottot ”Attraktiv är den som tar hänsyn till de anställdas behov” rapporterade tidningen IHK-Magazin om utvecklingsmöjligheterna hos TIMOCOM och om det individuella stöd som de anställda får. Jana, Vanessa, Marcel och Stefan är bara fyra av många framgångsrika exempel. Är du intresserad? Starta då din karriär hos oss och ansök nu!

Rekommenderas av tyska arbetstagare

»TOP Company«

Här kan du läsa mer om hur TIMOCOM lyckats som arbetsgivare.

Intresserad? Ansök hos oss och kom ombord!

Ansök online nu

Har du frågor? Välkommen att kontakta vår personalavdelning:

+49 211 88 26 40 19

Evenemangs­översikt

Vill du lära känna oss? Vi vill inget hellre. Vi på TIMOCOM är stora anhängare av direkta och personliga samtal i en trevlig atmosfär.

Därför ser vi fram emot att få träffa dig på följande evenemang - live och i färg.

Evenemang Tidsperiod Stad Typ

Våra kommande evenemang är ännu inte färdigplanerade. Så snart dessa planerats informerar vi dig här i vår evenemangsöversikt.

Du kan dock när som helst skicka in Din ansökan digitalt – spontant eller som svar på någon av våra jobbannonser. Varmt välkommen!

Till toppen av sidan