skip navigation

Tips för din jobbansökan

Din ansökan är det första intrycket innan ett nytt yrkesmässigt kapitel. Att du då vill visa dig från din bästa sida är självklart. För att dina erfarenheter och din personlighet också ska komma till sin rätt avslöjar vi här våra bästa tips från rekryteringen.

Omsätta det du lärt dig i praktiken? Det tycker vi! Ansök direkt här till våra spännande jobberbjudanden.

Men kasta först ett öga på vår ansökningsprocess. Så får du en exakt bild av hur vi lär känna varandra. Sedan skapar vi tillsammans äkta mervärde för digitaliseringen av den europeiska logistikbranschen.

Ansökningsprocess

 1. 1. Ansökan

  För våra interna processer är vi tacksamma om du skickar din ansökan i digitalt format via vårt ansökningsverktyg. Du behöver inte längre skicka någon klassisk ansökan.

 2. 2. Telefonintervju

  Här har vi möjlighet att diskutera ramvillkoren, att få ett första personligt och yrkesmässigt intryck av varandra och att lära känna varandra på telefon.

 3. 3. Personligt möte

  Vi träffas i en avslappnad atmosfär för att diskutera förväntningar och andra personliga detaljer. Här känner vi av om kemin mellan dig och TIMOCOM stämmer. Dessutom har du möjlighet att ställa alla dina frågor face to face.

 4. 4. Presentationsdag

  Här får du lära känna dina kolleger i den faktiska arbetsmiljön så att ni kan skapa er en bättre bild av varandra. Innan dess får du genomföra en litet anställningstest så att du blir varm i kläderna. Hur länge presentationsdagen varar varierar och beror på vilken position som ska tillsättas. Exakt hur dagen ser ut planeras individuellt med dig förväg.

 5. 5. Avgörande

  Nu kan du, precis som vi, låta alla intryck sjunka in i lugn och ro. Vi lovar att höra av oss med vårt beslut inom ett par dagar efter presentationsdagen. Om du också vill bli en Timo sätter vi snabbt igång med ditt personliga introduktionsprogram.

  Efter varje steg håller vid dig uppdaterad om det aktuella läget. För oss är det viktigt att vi är ärliga och öppna mot varandra och att du trivs redan före din första riktiga arbetstag. Det är just det som gör det så speciellt att börja arbeta hos TIMOCOM.

Rekommenderas av tyska arbetstagare

»TOP Company«

Här kan du läsa mer om hur TIMOCOM lyckats som arbetsgivare.

Intresserad? Ansök hos oss och kom ombord!

Ansök online nu

Har du frågor? Välkommen att kontakta vår personalavdelning:

+49 211 88 26 40 19

Evenemangs­översikt

Vill du lära känna oss? Vi vill inget hellre. Vi på TIMOCOM är stora anhängare av direkta och personliga samtal i en trevlig atmosfär.

Därför ser vi fram emot att få träffa dig på följande evenemang - live och i färg.

Evenemang Tidsperiod Stad Typ

Våra kommande evenemang är ännu inte färdigplanerade. Så snart dessa planerats informerar vi dig här i vår evenemangsöversikt.

Du kan dock när som helst skicka in Din ansökan digitalt – spontant eller som svar på någon av våra jobbannonser. Varmt välkommen!

Till toppen av sidan