TIMOCOM Augmented Logistics

Nya företagsimage för TIMOCOM

Logistikbranschen håller på att förändras. Det gör även TIMOCOM. Vi har en ny vision och mission för vår egen och för hela branschens framtid. Denna nya strategiska inriktning ska återspeglas i vår nya image.

Vilken fråga intresserar dig?

Vår logotyp, vårt claim och beteckningen på transportplattformen ändras. Vi bibehåller vår blåa färg.
Logistikbranschen håller på att förändras och det gör även TIMOCOM. Vi för samman uppdragsgivare och uppdragstagare, maskiner och system, data och mervärde. Vi är delaktiga i våra kunders processer, från början till slut. Vi kommunicerar för och med våra användare för att ständigt bli bättre. Den nya TIMOCOM-loggan ska stå för allt detta.
Den nya loggan lanseras i samband med IAA 2018 i Hannover den 20 september. Det kommer sedan att ta ett tag innan alla ändringar har genomförts. Därför kan det hända att vår gamla logga fortfarande dyker upp här och där under denna period.
Vi ser det som vårt uppdrag att skapa en smart, säker och enkel logistik. Vi ger uttryck för detta på ett kort och koncist sätt i vårt claim Augmented Logistics. Det engelska ordet ”augmented” betyder utökat, förbättrat, förstärkt, förstorat och ökat. Därför passar det perfekt till det som vi gör. Varje vidareutveckling hos TIMOCOM gör nämligen det dagliga arbetet smartare, säkrare och enklare för våra användare. Vi utökar respektive förbättrar möjligheterna för våra kunder - och därmed för hela logistikbranschen - för att nå ännu större framgång. Kort sagt: Augmented Logistics innebär en förbättrad logistik tack vare smarta och enkla lösningar för de dagliga utmaningar som TIMOCOM-kunderna står inför.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder alla fördelar med Europas största fraktbörs även i fortsättningen. TIMOCOM har emellertid länge varit mer än bara en fraktbörs eller en plattform vars fokus enbart ligger på transport. TIMOCOM utgör en kombination av olika applikationer, tjänster och gränssnitt. Dessa enskilda element är sammankopplade för att samarbeta systematiskt. Därför anpassar vi även vår kommunikation och tar nästa logiska steg. TIMOCOM är Europas första Smart Logistics System.
Nej. Inget ändras vad gäller befintliga avtal och överenskommelser. Även kontaktvägarna och din åtkomst till TIMOCOM förblir oförändrade.
Ja. TimoCom Soft- und Hardware GmbH ändrar företagsnamn till TIMOCOM GmbH, rättsformen förblir alltså densamma. Samtidigt ändrar vi vår adress till Timocom Platz 1 i 40699 Erkrath.

Fick du inte svar på din fråga här? Kontakta i så fall företagets kommunikationsavdelning.

presse@timocom.com

Till toppen av sidan