TIMOCOM Logo

JavaScript är inte aktiverad för denna webbläsare.

Alla funktioner från sidan kommer inte att fungera fullt ut. För att optimera användandet och komforten, vänligen aktivera JavaScript i dina Internet-inställningar.
Vi är nöjda när du är det

Vi är nöjda när du är det

Vi erbjuder våra anställda möjlighet att aktivt delta i utformningen av ett växande företag och därmed även nå framsteg i den egna utvecklingen. Engagemang, motivation och beredskap belönas med individuell personlig och yrkesmässig vidareutveckling samt uppskattning. Vi är en arbetsgivare som man kan räkna med. Vi erbjuder en arbetsmiljö där feedback- och felkultur utnyttjas för att uppnå förbättringar. En stor fördel är den positiva och mångfaldiga atmosfär som råder hos oss: olika kulturer, bakgrunder och livsöden skapar en smältdegel av olika synsätt som samverkar i perfekt harmoni.

Positiv arbetsmiljö

Vi arbetar varje dag på att skapa en arbetsmiljö där alla medarbetare ser fram emot att få komma till jobbet, trivs bra och kan utvecklas.

Fortbildningar

Talang måste främjas. Därför fäster vi särskild vikt vid åtgärder för både personlig och yrkesmässig utveckling, bland annat i form av handledning, dags-/helgföreläsningar eller fullständiga utbildningar.

Tilläggstjänster

Vi tänker på morgondagen redan idag och stöttar dig med förmögenhetsmässiga tjänster och ett tillskott till tjänstepensionen. Utöver detta erbjuder vi ett elkostnadsbidrag , en trettonde månadslön och otaliga rabatter på kända produkter och tjänster.

Balans mellan arbete och privatliv

Är flextid, home och mobil office förenligt med de operativa villkoren? Då har du möjlighet att anpassa ditt dagliga arbete till dina individuella behov.

Hälsofrämjande åtgärder

Vi genomför olika hälsorelaterade kampanjer och after-work-evenemang eftersom våra medarbetares välbefinnande ligger oss varmt om hjärtat ‐ här finns något för alla.

Modern kontorsutrustning

Vi ger dig möjlighet att arbeta från din egen bärbara dator ‐när du är på resande fot utan att du är knuten till en specifik plats. Du får även, beroende på position, tillgång till en mobil ‐ så att du inte missar några viktiga nyheter.

Interna evenemang

TIMOCOM BarCamp, oktoberfest, karnevalfest eller vår årligt återkommande sommarfest ‐ vi gillar att umgås med varandra och att fira vårt företags framgång tillsammans.

Gratis parkering

Hos oss slipper du det eviga sökandet efter en ledig parkeringsplats eftersom du får tillgång till företagets parkering.

Företagsmatsal

Ett stort utbud av fräscha rätter, trevliga kolleger, en mysig atmosfär och en inbjudande takterrass ‐ så ser en helt normal lunchpaus ut i ”Timo´s Esszimmer”.

Fast avgift för drycker

Drick så mycket vatten du vill varje dag. Det samma gäller självklart även för kaffe och te som du kan hämta i de många maskinerna.

Rabatterat pris på biljetter

Pendlar du hellre med tåg eller buss? Våra anställda får rabatterade priser på buss- och tågbiljetter.

Möjlighet till avkoppling

Färgglada fatboys, moderna brainstorming-hörnor och närliggande Neandertal inbjuder till en stunds avkoppling och ro. Tittar man efter noga upptäcker man att många har fått sina bästa idéer just här.

Och nu är det din tur

Se själv hur vi på TIMOCOM umgås med varandra:

Rekommenderas av tyska arbetstagare

TOP Company

Läs mer om hur TIMOCOM lyckas som arbetsgivare i Tyskland.

kununu-TOP-Company-kvalitetsmärkning för arbetsgivare
kununu – OPEN Company – kvalitetsmärkning för arbetsgivare

Fair Company

Vi är ett Fair Company, eftersom…

Vi är ett FairCompany

… vi belönar, främjar och uppskattar våra medarbetares arbete baserat på prestation. Bland annat får även våra praktikanter ta ansvar för sina egna arbetsuppgifter, vilket ökar möjligheterna till fast anställning. Våra anställdas kreativitet är mycket viktig för oss och därför främjar och uppmuntrar vi som ägarlett företag alla egna initiativ. Vi främjar aktivt balansen mellan arbete och privatliv bland annat genom åtgärder som flextid och minskning av övertidsarbete.

Evenemangsöversikt

Vill du lära känna oss? Vi vill inget hellre. Vi på TIMOCOM är stora anhängare av direkta och personliga samtal i en trevlig atmosfär.
Därför ser vi fram emot att få träffa dig på följande evenemang – live och i färg.

Evenemang Tidsperiod Stad Typ
PASS Essentials - Workshop 11.07.2019 Erkrath Evenemang

TIMOCOMs på sociala medier

Facebook Logo
Instagram Logo
LinkedIn Logo

Transportlexikon – svar och information omkring temat: „transport“

Jag godkänner att cookies från den här sidan används till analys, personifierat innehåll och reklam.