TIMOCOM Logo

JavaScript är inte aktiverad för denna webbläsare.

Alla funktioner från sidan kommer inte att fungera fullt ut. För att optimera användandet och komforten, vänligen aktivera JavaScript i dina Internet-inställningar.


TIMOCOM Mobil

App för surfplattor och smartphones. Nyttja hela TIMOCOM mobilt

Europas största transportplattform kan du ha med dig – var och när som helst! Det är mycket enkelt: Ladda ner TIMOCOMs Transportbarometer-app – den ger mobil åtkomst till alla bokade produkter från TIMOCOM oavsett om det gäller fraktbörsen, trackingplattformenlagerbörsen eller företagskatalogen – med den här appen kan du logga in på ditt TIMOCOM-konto och använda programmet var du än är.*

AppStores QR-Code

Dina fördelar

Full åtkomst till ditt TIMOCOM-konto, även när du är på språng
Reagera direkt på affärsmöjligheter, närhelst de dyker upp
Sök efter frakter eller erbjud dina fordon över hela Europa
Tack vare fordonslokalisering med hjälp av GPS vet du alltid var dina fordon befinner sig, oavsett var du befinner dig
Delta i upphandlingar för längre transportuppdrag, precis när du vill
Erbjud och hitta lediga lagerytor på ett enkelt och snabbt sätt
Nätverka mobilt tack vare företagsprofilen för transport och logistik i TC Profile®

Aktiv närvaro på marknaden – var och när som helst

Nyttja hela TIMOCOM mobilt – med transportbarometer-appen

TIMOCOMs mobila åtkomst är integrerad i transportbarometer-appen. Därför har du även alltid tillgång till aktuell marknadsinformation om den europeiska vägtransportbranschen. Det gör det enklare att argumentera i prisförhandlingar på plats. Med TIMOCOM Mobil är du redo – var och när som helst. Du har nästa affärsmöjlighet i handen och är bara ett klick borta.

* För användning av en mobil enhet krävs att en PC redan registrerats. För varje vidare apparat behövs ett extra TIMOCOM Account.

TIMOCOMs Transportbarometer

Transportbarometern visar det aktuella läget för utbud och efterfrågan för frakt- och lastrumskapacitet på den europeiska vägtransportmarknaden. Det är därmed en aktuell bild av marknadsläget på den europeiska transportmarknaden. Med transportbarometern kan speditörer direkt från kontoret göra en bedömning av hur den aktuella frakt- och lastrumssituationen ser ut i andra länder. Därmed kan företag reagera snabbare på prissvängningar och planera trafiken på ett bättre sätt. Tack vare sin stora betydelse är transportbarometern ett stark instrument när det kommer till prisförhandlingar.

TIMOCOM Transportbarometer – det praktiska verktyget för mer överblick och transparens

Hur kommer uppgifterna till?

Som marknadsledande bland de europeiska frakt- och lastrumsbörserna, får TIMOCOM varje sekund tillgång till ny och omfattande information. Upp till 750 000 frakt- och lastrumserbjudanden publiceras dagligen i TC Truck&Cargo® av de över 127 000 användarna och utvärderas för transportbarometern och visas nästintill i realtid.

Transportlexikon – svar och information omkring temat: „transport“

Jag godkänner att cookies från den här sidan används till analys, personifierat innehåll och reklam.