TIMOCOM Logo

JavaScript är inte aktiverad för denna webbläsare.

Alla funktioner från sidan kommer inte att fungera fullt ut. För att optimera användandet och komforten, vänligen aktivera JavaScript i dina Internet-inställningar.

La Martiniquaise Groupe

Eftersökt och framgångsrikt funnen

Tack vare TC eBid®, online-plattformen för transportanbudsinfordringar i hela Europa, har de två företagen inlett ett samarbete som båda tjänar på. Först ville La Martiniquaise bara testa TC eBid®. Sprittillverkaren sökte via plattformen efter nya affärspartners med särskilda egenskaper för utvalda relationer. Inga problem med TC eBid® – Transportköpare kan före anbudsinfordran uppge vilka specifika krav de har på transportörerna och kan på så sätt söka mer effektivt efter affärspartners. Hinterland passade in på profilen och lade sitt kostnadsfria bud. Och detta var tur för båda parter, eftersom det ur detta utvecklats ett partnerskap som sträcker sig långt utanför det ursprungliga uppdraget.


TIMOCOM - TC eBid® - Referenser: La Martiniquaise Groupe La Martiniquaise ville hitta ett effektivt och snabbt verktyg som var lätt att lära sig använda... Och redan vid första försöket övertygades företaget till fullo av TC eBid®.

"TC eBid® bjuder endast in transportörer till våra anbudsinfordringar som i förväg valts ut helt utifrån våra behov. På så sätt får vi en optimerad lista med lämpliga transportörer och deras anbud. För att hitta tillförlitliga transportörer som kan uppfylla transportköparens behov på bästa sätt, krävs ett särskilt know-how som vi själva inte nödvändigtvis har, men det har TIMOCOM!" (Madame Lyet, inköpschef på La Martiniquaise).

Transportlexikon – svar och information omkring temat: „transport“

Jag godkänner att cookies från den här sidan används till analys, personifierat innehåll och reklam.