TIMOCOM Logo

JavaScript är inte aktiverad för denna webbläsare.

Alla funktioner från sidan kommer inte att fungera fullt ut. För att optimera användandet och komforten, vänligen aktivera JavaScript i dina Internet-inställningar.

TimoCom integrerar den 200:e telematikleverantören

Trackinglösningen i transportplattformen byggs ut kontinuerligt

TIMOCOM Pressmeddelanden – Aktuell information

Sedan tre år finns TimoCom Tracking där nu Webbase blir den 200:e integrerade telematikleverantören

Erkrath, Tyskland, 16.09.2016 – Tre år efter att ruttplaneringen och körkostnadsberäkningen utvidgats med trackingfunktionen aktiverar TimoCom med Webbase den 200:e telematiksystemsleverantören. Därmed kommer IT-leverantören ytterligare ett stort steg närmare målet att erbjuda alla europeiska kunder en möjlighet att kontrollera status för sina fordon i transportplattformen och snabbt och enkelt föra vidare informationen till uppdragsgivaren. 

Permanent utbyggnad av trackingfunktionen

Ett stort antal av TimoComs kunder använder redan trackingfunktionen för att erbjuda uppdragsgivaren transparens vad gäller lastbilens och lastens position. Tack vare denna funktion behöver man inte längre ringa någon för att ta reda på denna information.

Precis som TimoCom Tracking ska det totala utbudet i Europas största transportplattform kontinuerligt utvecklas under de kommande åren.

"Tracking är utöver vår företagskatalog och Messenger-funktionen en möjlighet att nätverka ytterligare inom transportplattformen och att göra logistikkedjan mer transparent", menar TimoComs Company Spokesman Marcel Frings. "När nu "Industri 4.0" är på tapeten är det vår största angelägenhet att vidareutveckla digitaliseringen och att lansera framåtblickande projekt som gynnar våra kunder. En intressant ansats är t.ex. att förse kunderna med telematikdata från olika system i det program som de föredrar."

Grunden till detta har IT-leverantören redan skapat med gott resultat genom sitt breda programurval och ett ständigt växande antal integrerade telematikleverantörer. 

Presskontakt

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transportlexikon – svar och information omkring temat: „transport“

Jag godkänner att cookies från den här sidan används till analys, personifierat innehåll och reklam.