TIMOCOM Logo

JavaScript är inte aktiverad för denna webbläsare.

Alla funktioner från sidan kommer inte att fungera fullt ut. För att optimera användandet och komforten, vänligen aktivera JavaScript i dina Internet-inställningar.

IAA Nutzfahrzeuge 2010: TimoCom presenterar sin transportbarometer som app

Hannover, 2010-09-22. I början av årets mässa IAA Nutzfahrzeuge (kommersiella fordon) i Hannover presenterade TimoCom Soft- und Hardware GmbH en verkligt spännande nyhet. På IT-logistikföretagets presskonferens visade man exklusivt upp sin transportbarometer som app. Användare kan nu när som helst och överallt kontrollera det aktuella läget på marknaden för den europeiska vägtransportsektorn.

Idén att utveckla en transportbarometer-app var en logisk följd av TimoComs dagliga arbete. "Konkurrensen på transport- och logistikmarknaden blir allt hårdare. Det innebär att man måste reagera snabbt på det aktuella marknadsläget och argumentera skickligt för att säkerställa de bästa priserna. Mobiltelefonen är idag ständigt närvarande, och nu kan man även ha med sig TimoComs transportbarometer överallt och vid alla tillfällen" säger Marcel Frings, TimoComs Chief Representative.

Håll koll på marknaden
Användare av transportbarometer-appen drar direkt nytta av de omfattande marknadsuppgifterna som uppdateras varje sekund av TimoCom, marknadsledaren bland de europeiska frakt- och lastrumsbörserna. De upp till 230 000 frakt- och lastrumserbjudandena från över 75 000 användare varje dag analyseras för transportbarometern och överförs praktiskt taget i realtid till smarttelefonen. Vid avtalsförhandlingar på plats har man nu alltid tillgång det aktuella marknadsläget i alla länder i Europa. På så sätt blir den lilla applikationen ett mycket bra instrument för fastställande av marknadspriser, och app-användarna kan omedelbart reagera på tillgång och efterfrågan beträffande frakt- och lastrumskapacitet.

Blickar framåt mot nästa app
Knappt har den första transportbarometer-appen lanserats förrän TimoCom är i gång med att vidareutveckla den. Den kommande "Transportbarometer Pro"-versionen erbjuder dessutom en statistikfunktion som i form av en tidslinje som visar förhållandet mellan tillgång och efterfrågan, beträffande frakt- och lastrumskapacitet, utvecklats under det senaste och det innevarande året.
Med TimoComs transportbarometer som app är alltid alla parter välinformerade om den aktuella utvecklingen på den europeiska vägtransportmarknaden. Med denna app behöver man inte längre ursäkta sig med ett "det visste jag inte".

Mer information om TimoCom och transportbarometer-appen finns även på www.timocom.com.

Presskontakt

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transportlexikon – svar och information omkring temat: „transport“

Jag godkänner att cookies från den här sidan används till analys, personifierat innehåll och reklam.