TIMOCOM Logo

JavaScript är inte aktiverad för denna webbläsare.

Alla funktioner från sidan kommer inte att fungera fullt ut. För att optimera användandet och komforten, vänligen aktivera JavaScript i dina Internet-inställningar.

ASTRE och TimoCom inleder samarbete!

Düsseldorf, 2010-05-26 – ASTRE (Association des Transporteurs Européens), det största europeiska transportförbunden för medelstora speditionsföretag med säte i Frankrike, och TimoCom, Europas marknadsledande frakt- och lastrumsbörs, kommer i framtiden kooperera. Kontraktet skrevs under
2010-05-18. ASTRE har genom detta samarbete tydligt visat att de har en europeisk inriktning och är övertygade om att med detta steg kunna utvidga sitt internationella arbete ytterligare.


ASTRE har varit ett starkt förbund sedan 1992 och har växt snabbt på den europeiska marknaden. Förbundet omsluter idag 160 företag och förenar medelstora och ägarledda speditionsföretag samt transportörer från flera europeiska länder med säten på 290 orter. De 14 500 medlemmarnas kärnverksamhet omfattar transport av delpartier och fulla laster samt mindre leveranser. ASTRE har dessutom ett eget styckegodsnätverk, PALET SYSTEM, som i sin tur också samarbetar med ONLINE Systemlogistik.

Partnerskapets fördelar

Tack vare att frakt- och lastrumsbörsen TC Truck&Cargo® har en internationell inriktning är TimoCom en intressant partner med goda framtidsutsikter både för förbundet ASTRE och för dess medlemmar. Båda profiterar på den andres internationella närvaro och erfarenhet. ASTRE har hittills mest koncentrerat sig på södra Europa, men vill nu utöka sin strategiska utveckling till att också omfatta de nordliga länderna. Förbundsmedlemmarna kan dra fördel av specialvillkor genom samarbetet med TimoCom. Jean-Claude Pla, ordförande i ASTRE kommenterar: "Som det största transportförbundet i Frankrike ville vi samarbeta med en stor, internationellt aktiv fraktbörsoperatör. Därför valde vi TimoCom. I den hektiska transportvärlden underlättar fraktbörsen inte bara arbetet utan det sänker också kostnaderna. Våra förbundsmedlemmar profiterar från de åtskilliga kontrollerade erbjudandena i frakt- och lastrumsbörsen TC Truck&Cargo®. Här kan de snabbt och effektivt utnyttja sin kapacitet på ett optimalt sätt. Särskilt övertygande fann vi säkerhetspaketet TC Secure från TimoCom." I börsen erbjuds dagligen upp till 230 000 internationella frakt- och lastrumserbjudanden från 75 000 kontrollerade användare från hela Europa.

TimoCom ser på sin sida en potential i förbundets starka närvaro på den franska marknaden samt en möjlighet att vinna nya kunder. Marcel Frings, Chief Representative hos TimoCom: "I första hand tjänar naturligtvis förbundsmedlemmarna på att använda vår fraktbörs, men även ASTREs stora medlemsantal kommer att stödja oss i vårt företags vidareutveckling. På detta sätt kommer vi bli ännu framgångsrikare på den franska marknaden. När allt kommer omkring är det en vinn-vinn-situation för alla inblandade – varje enskild medlem, ASTRE och även TimoCom profiterar på detta."

Mer information om TimoCom och ASTRE finns på www.timocom.com resp. www.astre.fr.


Presskontakt

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transportlexikon – svar och information omkring temat: „transport“

Jag godkänner att cookies från den här sidan används till analys, personifierat innehåll och reklam.