TimoCom Logo

JavaScript är inte aktiverad för denna webbläsare.

Alla funktioner från sidan kommer inte att fungera fullt ut. För att optimera användandet och komforten, vänligen aktivera JavaScript i dina Internet-inställningar.
För speditörer – TC Truck&Cargo®
”TimoComs frakt- och lastrumsbörs är perfekt för att snabbt och effektivt optimera utnyttjandet av min fordonspark.”

Förhandla bättre, avsluta snabbare, arkivera säkert Förenkla er affärskommunikation med TimoCom Messenger!

Kommunikationsverktyget för er individuella framgång

Också du kommer gynnas av nya TimoCom Messenger. Hur då? Eftersom du kommer att kunna optimera ditt personliga arbetsflöde med den nya chat-funktionen i Europas största transportplattform. Vare sig det gäller att parallellt jobba med dagliga arbetsuppgifter, att kontakta någon på ett snabbt sätt eller att disponera frakter och fordon – Messenger är flexibel och erbjuder en säker och framtidsorienterad form av kommunikation med hela TimoComs community.

Med andra ord – ni sparar tid och ytterligare kostnader – eftersom Messenger kan mer än bara att chatta.

Fördelarna i översikt:

  • Erbjudsrelaterad chat inklusive exportfunktion – idealisk för hantering och arkivering av rättsligt bindande (pris-) förhandlingar angående erbjudanden.
  • Synkronisering av kontakter och chattar mellan olika enheter – användning via surfplattor och smartphones möjlig var du än befinner dig.
  • Tydlig presentation samt filtrering och hantering av olika chattar och affärspartners inom ett fönster – oumbärligt när det kommer många förfrågningar angående ett och samma erbjudande.
  • Kontrollerade affärspartners samt efterlevnad av sekretesspolicy säkerställer högst möjliga säkerhet i bekannt TimoCom-kvalité.
  • Allmäna chattfunktioner för hanterandet av kontakt före och efter att överenskommelser slutits mellan olika användare på TimoCom – även optimalt för personligt nätverkande.

Ta kontakt nu!

Bildgalleri för TimoCom Messenger

Transportlexikon – svar och information omkring temat: „transport“

Jag godkänner att cookies från den här sidan används till analys, personifierat innehåll och reklam.